Båtboliv og hastverksarbeid

 

 

Du vet du er lovlig sent ute med å gjøre klart huset til de nye leieboerne når du løper rundt og rasker med deg det siste skrotet i en søppelpose og står med et barnetelt i den andre hånda når leieboerne kommer kjørende opp bakken til huset de er klare for å flytte inn i, etter en flyreise fra Nederland. Plutselig blir huset, kaffemaskinen og boblebadet noen andres i fire måneder, mens vi får båten og 34 fot å boltre oss på i en måned før avreise til Cuba. Men nå er det bare to uker igjen før vi har stort hus, tropisk vær og et helt annet liv å forholde oss til.  

Skrivekløen begynner å merkes nå, og jeg gleder meg til å snakke med cubanerne om både det ene og det andre.

 

Snart på vei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s